Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Android
  5. Sony Ericsson Xperia Ray
 Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Ray

1 / 1

Sony Ericsson Xperia Ray

Artikelnr: SRBVG64KM2
Varumärke: Sony Ericsson
(0 recensioner) Recensera
7 st. i lager
Snabb, kraftfull och underbart läcker Android-kameratelefon. 9,4 mm tjock och med en elegant aluminiumram: Här är Android-telefonen Xperia™ ray. Titta på video och återupplev magiska ögonblick på den skarpa 3,3 tum stora Reality... läs mer
3 190,00137,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Snabb, kraftfull och underbart läcker Android-kameratelefon.

9,4 mm tjock och med en elegant aluminiumram: Här är Android-telefonen Xperia™ ray. Titta på video och återupplev magiska ögonblick på den skarpa 3,3 tum stora Reality Display-skärmen med Mobile BRAVIA® Engine. Insidan är lika imponerande som utsidan – Xperia ray är snabb, reagerar direkt och har ett batteri med hög kapacitet.

Snabbt och fullständigt internet.

Få direkt tillgång till dina favoritwebbplatser via 3G eller WiFi, tack vare den supersnabba Google-webbläsaren. Stöd för Adobe Flash ökar den datorliknande upplevelsen och gör det möjligt att njuta av otrolig ljud- och videouppspelning. Växla mellan flera fönster. Zooma in och ut på multitouch-skärmen med tvåfingerzoomsfunktionen. Vill du surfa på webben på något annat sätt? Hämta den webbläsare du gillar bäst på Android Market™.

Du väljer – Android Market.

På väg ut? Vill du se vad som är på gång? Eller bara ta det lugnt? Hämta vilket program du vill från Android Market™ och anpassa din Xperia™ ray så att den blir helt och hållet din.

Reality Display med Mobile BRAVIA Engine.

Förbättrad kontrast. Rikare färger. Den reptåliga, 3,3 tum stora Reality Display-skärmen av mineralglas med Mobile BRAVIA® Engine ger verkligen liv åt videor och foton.

Liten men stark.

Liten, men ack så kraftfull och snabb. Xperia™ ray har en pekskärm som svarar snabbt och ett batteri med hög kapacitet. Titta på video, prata med vänner och lyssna på musik hur länge du vill.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 111 x 53 x 9.4 mm
Skärmstorlek 3,3-tums kapacitiv
Upplösning 480 x 854 pixlar
Anslutningar BT 2.0+EDR, USB
Minnesutrymme 1 GB
Processor 900 MHz Qualcomm
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även