Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Android
  5. Sony Ericsson Xperia Arc S
 Sony Ericsson Xperia Arc S

Sony Ericsson Xperia Arc S

1 / 1

Sony Ericsson Xperia Arc S

Artikelnr: UWFJT9IU9T
Varumärke: Sony Ericsson
(0 recensioner) Recensera
13 st. i lager
Snabbaste underhållningsupplevelsen hittills. Xperia™ arc S från Sony Ericsson har en snabb 1,4 GHz-processor som gör allting smidigare och enklare. Den är redan fullmatad med smarta, roliga, praktiska appar man inte klarar sig... läs mer
4 690,00201,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Snabbaste underhållningsupplevelsen hittills.

Xperia™ arc S från Sony Ericsson har en snabb 1,4 GHz-processor som gör allting smidigare och enklare. Den är redan fullmatad med smarta, roliga, praktiska appar man inte klarar sig utan. Och fler finns att ladda ner på Android™ Market. Den finns i svart och vitt. Tunn, bara 8,7 mm, men med en stor, rejält tilltagen skärm i reptåligt mineralglas. Lätt bågformad i formen, designad för att ligga bra i din hand.

Klick, klick, klick.

Kameran är riktigt, riktigt bra. Utsedd till Bästa mobilkameran i årets Eisa Awards till och med faktiskt. Innanför kameralinsen sitter en HD-kamera med 8,1 megapixlar, stor bländare och ljuskänsliga kamerasensorn Exmor™ R for mobile, som gör att man kan filma och ta bra bilder även om ljuset är dåligt och det börjar mörkna ute. Och den snabba processorn gör kameran ovanligt snabb. Mobile BRAVIA® Engine förbättrar kontrasterna och ger färgerna mer stuns och kraft och Reality Display gör att man kan titta på bilder och filmer i starkt ljus utan problem, utan reflexer i skärmen.

Xperia™ arc S är det senaste tillskottet i Xperia™-familjen är baserad på samma prisbelönta design som Xperia™ arc och har en processor som är uppgraderad till 1.4Ghz, Sony 3D sweep panorama-teknologi och tillgång till Sonys Entertainment Network tjänster – "Music Unlimited" och "Video Unlimited". Xperia™ arc S konverterar både media och startar kameran 25 procent snabbare än tidigare och har 20 procent snabbare laddning av webbsidor jämfört med Xperia™ arc.

Music Unlimited.

Music Unlimited har en global katalog på över tio miljoner låtar (Antalet tillgängliga låtar i katalogen varierar mellan olika regioner) samt ditt personliga musikbibliotek. Du får även tillgång till reklamfria radiokanaler, och möjlighet att komma åt dessa tjänster på flera olika enheter.

Video Unlimited.

Video Unlimited (för närvarande endast för Sony Ericsson Xperia™) är den ultimata källan för de senaste storfilmerna från Hollywood och för gamla klassiker och TV-serier från alla stora kanaler.

Xperia™ arc S innehåller Sonys branschledande teknologier som 3D sweep panorama. 3D sweep panoramabilder kan fångas och sedan visas genom att man kopplar telefonen till en 3D TV via den inbyggda HDMI-anslutningen. Xperia™ arc S har även en visuellt enastående Reality Display med en Mobile BRAVIA® Engine och en 8.1megapixelkamera som gör det möjligt att fånga video i HD-kvalitet. Den är också utrustad med Sonys marknadsledande Exmor R™-teknologi för mobiler som förbättrar stillbilder och videor tagna i svag belysning.

Produkten lades till i vårt sortiment 23-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 125 x 63 x 8.7 mm
Skärmstorlek 4,2 tum, S-LCD
Upplösning 480 x 854 pixlar
Anslutningar WLAN, Bluetooth, microUSB
Minnesutrymme 320 MB
Processor 1 GHz Quadband Dual Core
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även