Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Android
  5. Samsung Galaxy SII
 Samsung Galaxy SII

Samsung Galaxy SII

1 / 1

Samsung Galaxy SII

Artikelnr: 4R3EU7DZAG
Varumärke: Samsung
(0 recensioner) Recensera
31 st. i lager
Dubbla kärnor och AMOLED-skärm. Samsungs Galaxy S2 har en processor med dubbla kärnor och AMOLED-skärm i ett slimmat och läckert skal. Nya Samsung Galaxy S II är nästan obeskrivligt tunn. Du måste hålla den i handen för att... läs mer
4 950,00212,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Dubbla kärnor och AMOLED-skärm.

Samsungs Galaxy S2 har en processor med dubbla kärnor och AMOLED-skärm i ett slimmat och läckert skal.
Nya Samsung Galaxy S II är nästan obeskrivligt tunn. Du måste hålla den i handen för att verkligen förstå. Endast 8,5 mm tjock men ändå fylld av finesser och funktioner. Till att börja med finns en processor med dubbla kärnor på 1,2 GHz som ger Samsung Galaxy S2 rejält med kraft för att visa video, spela spel eller surfa på nätet. Skärmen är på hela 4,3 tum av Super AMOLEDtyp. Det betyder att batteriet räcker riktigt länge, trots att telefonen har en häpnadsväckande klar och kontrastrik skärm.

Kamera som filmar i Full HD.

På telefonens baksida sitter en autofokuskamera som fotograferar i 8 megapixlar. Du kan också filma och spela upp video i Full HD 1080p och det finns en LED-blixt om ljuset skulle vara dåligt. På telefonens framsida sitter en 2-megapixelkamera för videosamtal.
Operativsystemet i Samsung Galaxy S2 är senaste versionen av Android™ som kallas Gingerbread eller 2.3. Det betyder att telefonen är blixtrande snabb och att du har tillgång till de senaste funktionerna.

Smarta funktioner från Samsung.

Med Samsungs eget gränssnitt 3D TouchWiz navigerar du enkelt runt på telefonen med enkelhet och elegans. Med smarta Live Panel kan du enkelt komma åt dina favoritprogram eller flöden från sociala nätverk. Samsung Galaxy S II har uppkoppling via 802.11b/g/n eller med Turbo-3G upp till 21 Mbit/s. Det gör att du kan njuta av filmer, surf och musik var du än är.

Med Samsung Kies Air kan du synkronisera telefonens adressbok mot en dator på samma WI-Fi-nätverk. Med Say N Go kan du helt enkelt berätta för telefonen vad den ska göra eller söka efter. Du kan starta appar, spela upp musik, söka på internet eller bara spela in dina egna tankar eller musikidéer för att spara till senare. Samsung Galaxy SII är alltså en smart, tunn och stark smart mobil. Vad kan den göra för dig?

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 126.1 x 65.4 x 11.3 mm
Skärmstorlek Super AMOLED 4,3 tum
Upplösning 540 x 960 pixlar
Anslutningar IEEE 802.11n, Micro-USB, BT 2.1
Minnesutrymme 16 GB
Processor 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon
Medföljande tillbehör Reseadapter, USB synkkabel, Standardbatteri
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även