Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Windows Phone
  5. Samsung Omina 7
 Samsung Omina 7

Samsung Omina 7

1 / 1

Samsung Omina 7

Artikelnr: GVV0ZO0BNA
Varumärke: Samsung
(0 recensioner) Recensera
5 st. i lager
Fyratumsskärm och 5-megapixelkamera. Samsung Omnia 7 är den första mobilen från Samsung som använder sig av det nya operativsystemet Windows Phone 7 som ger en helt ny känsla. Användargränssnittet kommer verkligen till sin rätt... läs mer
6 290,00269,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Fyratumsskärm och 5-megapixelkamera.

Samsung Omnia 7 är den första mobilen från Samsung som använder sig av det nya operativsystemet Windows Phone 7 som ger en helt ny känsla. Användargränssnittet kommer verkligen till sin rätt på den fyra tum stora och ljusstarka skärmen. Windows Phone 7 är ett snabbt operativsystem vilket hjälper dig att göra mer och bättre saker, du kommer att surfa ännu snabbare och bättre än tidigare och det intinutiva användarläget kommer att göra din mobila upplevelse till en helt ny erfarenhet. Högupplöst video, en snabb processor, ett helt nytt operativsystem och stöd för sociala nätverk samt ljudförbättring och smarta applikationer gör Omnia 7 till en riktig smart mobil.

Samsung Omnia 7 är en perfekt underhållningsmaskin.

Fyratumsskärmen ger dig en fantastisk videoupplevelse. Inbyggda stereohögtalare, radio, möjlighet att ansluta dina favorithörlurar (3,5 mm kontakt) och DNSe i kombination med equalizer ger dig den fulla ljudupplevelsen.

Avancerad kamera på 5 megapixel.

Samsung Omnia 7 har utrustats med en avancerad kamera på 5 megapixel för att du ska kunna ta fantastiska bilder och kunna dela dem med dina vänner. Den har ett flertal olika bildlägen och dessutom en LED-lampa vilken fungerar som ett stöd vid mörka bilder. Tack vare det smarta fotodelningssystemet kommer du att kunna dela med dig av dina upplevelser och äventyr ännu bättre och enklare än tidigare.

Samsung Omnia 7 har stöd för en nyutvecklad ljudteknologi som ger dig en avsevärt förbättrad ljudkvalitet vid samtal. Den nya tekniken använder sig av WB-AMR teknologi och stöds inte ännu av samtliga operatörer.

Produkten lades till i vårt sortiment 23-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 64 mm x 122 mm x 11 mm
Skärmstorlek 3,7-tums kapacitiv AMOLED
Upplösning 480 pixel x 800 pixel
Anslutningar USB, Wlan, BT 2.1
Minnesutrymme 8 GB
Processor 1,2 GHz Quadband Dual Core
Medföljande tillbehör Bluetooth Headset
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även