Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Windows Phone
  5. HTC Titan
 HTC Titan

HTC Titan

1 / 1

HTC Titan

Artikelnr: OEF1X4TPV2
Varumärke: HTC
(0 recensioner) Recensera
9 st. i lager
Stor och ljusstark Super-LCD-skärm. HTC Titan har en stor och ljusstark Super-LCD-skärm på 4,7 tum, en 8-megapixelkamera på baksidan och frontkamera på 1,3 megapixel för videosamtal. Det är en innovativ och kraftfull produkt, som... läs mer
6 475,00277,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Stor och ljusstark Super-LCD-skärm.

HTC Titan har en stor och ljusstark Super-LCD-skärm på 4,7 tum, en 8-megapixelkamera på baksidan och frontkamera på 1,3 megapixel för videosamtal. Det är en innovativ och kraftfull produkt, som har ett supertunt chassi på 9,9 mm med kurvig form och ett elegant skal av borstad aluminium som ligger bekvämt i handen och ger en solid kvalitetskänsla.

HTC Titan är också ett perfekt portabelt kontor.

Med effektiv multitasking som bl.a. ger möjlighet att visa en presentation under ett konferenssamtal eller lyssna på musik när man skriver e-post. Detta är alltså en mycket avancerad smartphone, med rymlig skärm och Microsoft® Office Mobile inbyggt, så att du snabbt och smidigt kan skapa innehåll, redigera text och samarbeta med andra.

Avancerade funktioner för e-post.

Bl.a. i form av länkade inkorgar, gör det lätt att hantera många e-postkonton, synkronisera din att-göra-lista och dina kalendrar på ett ställe, skapa grupper med kontakter så att du snabbt och enkelt kan kommunicera och till och med spara nya idéer och anteckningar i molnet med Microsoft® OneNote®. Det är också lätt att skriva på HTC Titan eftersom den har ett stort virtuellt tangentbord på den högkänsliga 4,7-tumsskärmen.

Produkten lades till i vårt sortiment 23-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 131,5 mm x 70,7 mm x 9,9 mm
Skärmstorlek 4,7 tum, S-LCD
Upplösning 480 pixel x 800 pixel
Anslutningar IEEE 802.11n, Micro-USB, BT 2.1
Minnesutrymme 16 GB
Processor Qualcomm MSM8255 1,5 GHz
Medföljande tillbehör Laddningsbart litium-jon
Garantitid 2 år
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även