Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Windows Phone
  5. Nokia Lumia 800
 Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Nokia Lumia 800

Artikelnr: 5FT5JVQ1BL
Varumärke: Nokia
(0 recensioner) Recensera
11 st. i lager
Läcker design och snabb processor. Denna kompakta smartphone från Nokia är den första som har det nya operativsystemet från Windows. Mobilen har en AMOLED skärm som är på 3,7 tum. Under skalet ligger en snabb processor på 1,4 Ghz... läs mer
7 250,00310,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Läcker design och snabb processor.

Denna kompakta smartphone från Nokia är den första som har det nya operativsystemet från Windows. Mobilen har en AMOLED skärm som är på 3,7 tum. Under skalet ligger en snabb processor på 1,4 Ghz vilket gör det enkelt och snabbt för dig om du exempelvis kör många program samtidigt eller surfar. Med denna smartphone får man även en 8 megapixel kamera med Carl Zeiss-optik för bästa skärpa och resultat. Övriga funktioner som ingår är till exempel GPS, WiFi och Bluetooth.

8 megapixelkamera med Carl Zeiss-optik.

Ett fototillfälle kan komma och försvinna när som helst. Använd 8 megapixelkameran med Carl Zeiss-optik och ta fantastiska foton eller börja filma med häpnadsväckande hög upplösning. Vidvinkelobjektivet innebär att du får med fler vänner på bilden. Det är bara att knacka på skärmen för att fokusera och fota den perfekta bilden. Fotografierna kan därefter omedelbart delas på nätet så att alla kan njuta av det.

Sociala nätverk.

Samla dina sociala nätverk på ett ställe. Ovi hämtar informationen från både Facebook och Twitter och samlar det i en smidig applikation för dig att sedan titta igenom. Direkt när du fotar och filmar kan du dela med dig av detta! Dina Facebook kontakters platser, profiler och status visas direkt i din kontaktinformation vilket gör det hela så enkelt för dig att hålla dig uppdaterad.

Produkten lades till i vårt sortiment 23-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 116,5 x 61,2 x 12,1 mm
Skärmstorlek 3,7-tums kapacitiv AMOLED
Upplösning 480 x 800 pixlar, 16 miljoner färger
Anslutningar Wlan, NFC, BT v2.1 + EDR, A2DP
Minnesutrymme 64 GB
Processor 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även