Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Foto
  3. Kamera
  4. Kompaktkamera
  5. Sony CyberShot DSC-WX10
 Sony CyberShot DSC-WX10

Sony CyberShot DSC-WX10

1 / 1

Sony CyberShot DSC-WX10

Artikelnr: 0MRNBAM5W1
Varumärke: Sony
(0 recensioner) Recensera
12 st. i lager
Ljusare, bättre bilder. Ju mer ljus objektivet släpper in i kameran desto bättre. Det förstklassiga G-objektivet har ett superstort högsta bländartal på f/2,4. Det gör att mer ljus når fram till kamerans sensor, vilket är... läs mer
2 670,00114,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Ljusare, bättre bilder.

Ju mer ljus objektivet släpper in i kameran desto bättre. Det förstklassiga G-objektivet har ett superstort högsta bländartal på f/2,4. Det gör att mer ljus når fram till kamerans sensor, vilket är perfekt när du vill ta porträttbilder utan stativ eller under dåliga ljusförhållanden.

Magiska filmer.

Glömde du videokameran hemma? En enda knapptryckning är vad som krävs för att få suveränt skarpa, jämna och detaljrika HD 1080i-videoklipp. Dessutom hålls filstorleken nere tack vare effektiv AVCHD-videokomprimering så att videoklippen blir lättare att lagra och dela.

Fantastiska bilder, även vid svagt ljus.

Med många kameror är det svårt att ta skarpa och rena bilder vid svag belysning. Den revolutionerande Exmor R™ CMOS-sensorn ger ökad ljuskänslighet och minskat bildbrus för suveräna, detaljrika bilder.

Snyggare bilder på ett enkelt sätt.

Är du osäker på hur du ska ställa in kameran när du ska fota ett särskilt motiv? Oroa dig inte – det finns hjälp att få. I läget Superior Auto justeras exponering och andra inställningar automatiskt så att du får bästa möjliga bilder i en mängd olika fotosituationer.

Lägg till ytterligare en dimension med 3D.

Upptäck en helt ny värld inom 3D-fotografering: Ta 3D-bilder med en knapptryckning och vidvinkelbilder i 3D med funktionen svepande panorering och visa dem sedan på din 3D-tv. Med funktionen för svepande flervinkelbilder kan du dessutom skapa fantastiska 3D-effekter genom att luta kameraskärmen.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 95 × 54 × 23 mm
Skärmstorlek 2,3 tum LCD/OLED
Upplösning 16,2 Megapixel
Anslutningar Micro USB 2.0, WiFi
Minnesutrymme SD-kort upp till 32 GB
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även