Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Foto
  3. Kamera
  4. Kompaktkamera
  5. Sony CyberShot DSC-W520
 Sony CyberShot DSC-W520

Sony CyberShot DSC-W520

1 / 1

Sony CyberShot DSC-W520

Artikelnr: EXHHN6XLKV
Varumärke: Sony
(0 recensioner) Recensera
0 Tillfälligt slut
Ta del av den fullständiga bilden. Nu kan du enkelt ta häpnadsväckande breda bilder av landskap och stadsvyer. I läget för svepande panoreringar tas en snabb serie bildrutor när du för kameran i sidled (eller uppåt och nedåt!).... läs mer

Vill du få ett meddelande när produkten finns i lager?

1 395,0060,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Ta del av den fullständiga bilden.

Nu kan du enkelt ta häpnadsväckande breda bilder av landskap och stadsvyer. I läget för svepande panoreringar tas en snabb serie bildrutor när du för kameran i sidled (eller uppåt och nedåt!). Bilderna sammanfogas automatiskt av kameran så att en fantastisk panoramabild skapas.

Fina porträttbilder på ett enklare sätt.

Ta vackra porträtt av dina nära och kära utan krångel. Med förbättrad ansiktsavkänning justeras kamerainställningarna automatiskt så att du får skarpa, klara porträttbilder med naturliga hudtoner. Fånga de glada stunderna med Smile Shutter, som gör att bilden tas automatiskt när personen du fotograferar ler.

Snyggare bilder på ett enkelt sätt.

Är du osäker på hur du väljer den bästa kamerainställningen för ett visst motiv? Oroa dig inte – hjälpen finns nära till hands. I läget Intelligent Auto (iAUTO) justeras exponeringstid och andra kamerainställningar automatiskt för bästa möjliga resultat i en mängd olika fotosituationer.

Få plats med mer på bilden.

Dramatiska landskap, arkitektoniska bilder, interiörer och till och med familjebilder kan förstöras helt av att ett motiv inte riktigt får plats på bilden. Med en vidvinkellins får du plats med mer innehåll i bilden, utan att du behöver gå längre bort från motivet.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 96,3 × 54 × 21,2 mm
Skärmstorlek 2,7 tum LCD/OLED
Upplösning 14,1 Megapixel
Anslutningar Micro USB 2.0, WiFi
Minnesutrymme 16GB
Medföljande tillbehör Laddningsbart litium-jon
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även