Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Tv & Ljud
  3. TV
  4. 40 - 46 tums TV
  5. Philips 32PFL6606T
 Philips 32PFL6606T

Philips 32PFL6606T

1 / 1

Philips 32PFL6606T

Artikelnr: R4BGAACQU1
Varumärke: Philips
(0 recensioner) Recensera
13 st. i lager
Med Smart TV-konceptet kan du bl.a. spela upp foto, musik och film via nätverket och till och med hyra film direkt via TV:n. Att kunna njuta av högklassig bild- och ljudåtergivning behöver inte betyda att TV:n måste förbruka stora... läs mer
5 790,00248,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Med Smart TV-konceptet kan du bl.a. spela upp foto, musik och film via nätverket och till och med hyra film direkt via TV:n.

Att kunna njuta av högklassig bild- och ljudåtergivning behöver inte betyda att TV:n måste förbruka stora mängder energi. Philips har under flera år arbetat hårt för att minska energiförbrukningen, både när TV:n är igång och när den står i stand-by-läge. Philips 32PFL6606T förbrukar enbart 40 W vid drift (medelströmförbrukning i på-läge) samt upp till 0,15 W i stand-by-läge och har därför fått EU-energietiketten klass A. Dessutom är TV:n utrustad med en fysisk av/på-knapp vilket gör att man kan stänga av TV:n helt och hållet, både smart och energibesparande.

TV:n är utrustad med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för både marksänd digital-TV (DVB-T/Boxer) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C/Com Hem), detta innebär att man inte behöver använd någon extern mottagare och flera fjärrkontroller. Dessutom har Philips 32PFL6606T inbyggd DVB-T2-mottagare för mottagning av HDTV-kanaler i det digitala marknätet. Tack vare CI+-port på sidan av TV: n kan man ansluta en passande CA-modul (Viaccess för Boxer, Conax för Com Hem) och ett programkort från TV-leverantören (abonnemang tecknas separat), både smart och smidigt.

Bästa möjliga bild oavsett signalkälla.

Med Philips 6606T-serie får man tillgång till Pixel Plus HD kombinerat med 400Hz Perfect Motion Rate-teknik. Detta tillsammans med en responstid på endast 2 ms garanterar en unik kombination av perfekt skärpa, levande färgåtergivning, verklighetstrogna detaljer samt naturliga rörelser, även vid tillfällen med snabba sekvenser.

20 W RMS och Ambi-wOOx för en större ljudupplevelse.

När man köper en ny platt TV kan ljudet ibland kännas lite platt mot hur man uppleveler bilden. Med effekt på 2x10 W och Ambi-wOOx-tekniken tänker Philips råda bot på detta. Ambi-wOOx förstärker de låga basfrekvenserna och projicerar ljudet för att bättre fylla omgivningen. Tillsammans innebär det en dramtiskt förbättrad bas- och ljudupplevelse som mycket bättre kompletterar den fantatstiska bildupplevelsen.

Net TV Internetfunktioner.

Med Philips 32PFL6606T Full HD LED-TV kan man uppleva ett rikt utbud av onlinetjänster med Net TV, direkt i TV:n utan behov av en extern dator. Titta på filmer, bilder, information och underhållning med bara några klick på fjärrkontrollen. Anslut helt enkelt TV:n direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen eller trådlöst via USB-adapter (finns som tillbehör). Med Philips-menyn får du på ett enkelt sätt åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Med Philips nya LED-TV kan man även hyra filmer online. Allt du behöver är ett Secure Digital-kort på minst 4GB (8GB för HD-video) installerat i TV:n. Sedan klickar du dig in via Net TV-menyn och väljer den film du vill hyra, kan det bli enklare?

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 1 280 × 825 × 300 mm
Skärmstorlek 32 tum LED (lysdiod)
Upplösning 1920x1080 pixlar
Anslutningar 3,5mm-ingång, RCA, Digital koaxial, HDMI 1.4
Medföljande tillbehör Stativ, fjärrkontroll, batterier
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även