Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Tv & Ljud
  3. TV
  4. 40 - 46 tums TV
  5. Panasonic VIERA TC-L42E30
 Panasonic VIERA TC-L42E30

Panasonic VIERA TC-L42E30

1 / 1

Panasonic VIERA TC-L42E30

Artikelnr: LSWI606PEA
Varumärke: Panasonic
(0 recensioner) Recensera
31 st. i lager
Full-HD IPS Alpha LED-LCD-TV med överlägsen bildkvalitet och avancerade nätverksfunktioner. IPS Alpha-skärmen, som är känd för sin breda betraktningsvinkel och utmärkta ljusgenomsläpp, är nu ytterligare förbättrad med en... läs mer
8 990,00384,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Full-HD IPS Alpha LED-LCD-TV med överlägsen bildkvalitet och avancerade nätverksfunktioner.

IPS Alpha-skärmen, som är känd för sin breda betraktningsvinkel och utmärkta ljusgenomsläpp, är nu ytterligare förbättrad med en ljusstark, energibesparande bakgrundsbelysning av LED-typ. Bilder bleknar inte när de betraktas i vinkel, och den enhetliga snabba responstiden över hela skalan säkerställer skarpa rörliga bilder med minimal efterlysning. IPS Alpha LED LCD har överlägsen kontrast och bidrar även till skärmens slimmade design.

LED-skärmar ger hög ljusstyrka med låg energiförbrukning.

Vår nästa generations, högeffektiva LCD-skärm skapades genom att utyttja LED-teknik i bakgrundsbelysningen och kombinera med en IPS Alpha-skärm som har en hög effektivitet för ljusgenomsläppet. Genom att maximera de inneboende fördelarna har vi uppnått en robust återgivning av svärtan medan energiförbrukningen reduceras.

Den innovativa Panasonic 200 backlight blinking Intelligent Frame Creation Pro tekniken gör att kvaliteten för rörliga bilder i avancerade LCD-TV-apparater kommer så nära perfektion som det är möjligt. 200 BLB IFC Pros innovativa angreppssätt kombinerar 100Hz bildbehandling med 100 cycle backlight blinking teknik. Det betyder att du har mycket tydligare, skarpare och mer detaljerade bilder med mjuka rörliga bilder och inga artefakter – en rörlig bildkvalitet som du aldrig tidigare har skådat i en LCD-TV.

Med några enkla tryck på fjärrkontrollen kan VIERA Connect-användaren njuta av video och musik, sport, interaktiva spel och mycket annat med hög kvalitet. Det går naturligtvis också bra att se standardfilmer och TV-program på storbildsskärmen. Den molnbaserade internet-tjänsten stödjer också interaktiva tjänster med passande utrustning samt en internet-baserad shoppingfunktion där det går att köpa sådan utrustning direkt från TV:n.

Det är enkelt att spela in dina favorit-TV-program, filmer och annat innehåll på den externa USB-hårddisken. Det är enkelt att kontrollera inspelningarna genom att använda VIERA-fjärrkontrollen. Med Rew Live TV-funktionen för USB HDD-inspelningar kan du återuppleva ett direktsänt TV-program för att se de scener du vill, så du slipper missa viktiga ögonblick.

TX-L43E30 är utrustad med mottagare för markbunden/kabelnätverk (DVB-T, DVB-C) och stödjer också den nya DVB-T2 standarden.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 1 002 x 646 x 288 mm
Skärmstorlek 42 tum LED (lysdiod)
Upplösning 1920x1080 pixlar
Anslutningar 3,5mm-ingång, RCA, Digital koaxial, HDMI 1.4
Medföljande tillbehör Stativ, fjärrkontroll, batterier
Garantitid 2 år
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även