Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Dator
  3. Kringutrustning
  4. Tangentbord & Möss
  5. Apple Magic Trackpad
 Apple Magic Trackpad

Apple Magic Trackpad

1 / 1

Apple Magic Trackpad

Artikelnr: APPT2A8K6C
Varumärke: Apple
(0 recensioner) Recensera
14 st. i lager
Den nya Magic Trackpad är den första Multi Touch styrplattan som har utformats för att fungera med din stationära Mac-dator. Magic Trackpad erbjuder ett helt nytt sätt att hantera det som finns i din stationära Mac. De olika... läs mer
795,0034,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Den nya Magic Trackpad är den första Multi Touch styrplattan som har utformats för att fungera med din stationära Mac-dator.

Magic Trackpad erbjuder ett helt nytt sätt att hantera det som finns i din stationära Mac. De olika gesterna används för verklig interaktion med det som visas på skärmen. Du känner dig närmare innehållet och det känns helt naturligt att flytta omkring. Att svepa genom sidorna på skärmen känns precis som att bläddra mellan sidorna i en tidskrift och stötvis rullning känner av dina fingrars hastighet när du rullar sidorna uppåt eller nedåt.

Mer att röra, mer att älska.

Dina fingrar kommer att bli förtjusta i Magic Trackpad. Den tillverkas med slätt, tåligt glas som känns fantastiskt bra att röra vid. Den är dessutom nästa 80 procent större än den inbyggda styrplattan på MacBook Pro, så att du får massor av plats för dina gester. Eftersom hela ytan på Magic Trackpad är en knapp kan du klicka på objekt på samma sätt som du gör med en traditionell mus. Magic Trackpad har dessutom samma höjd och lutningsvinkel som Apple Wireless Keyboard, så att du enkelt kan flytta handen mellan styrplattan och tangentbordet.

Bluetooth-teknik.

Magic Trackpad ansluts till din Mac via trådlös Bluetooth-teknik. Använd den tillsammans med Apple Wireless Keyboard för att skapa en ren arbetsyta utan sladdar. Om du sedan vill lämna skrivbordet bibehåller Magic Trackpad en tillförlitlig och säker anslutning på upp till 10 m avstånd från din Mac.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 13,1 cm x 13 cm x 0,5 cm
Anslutningar BT 2.1
Medföljande tillbehör Två AA-batterier, tryckt dokumentation
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Andra kunder köpte även

Vi rekommenderar även