Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Dator
  3. Mac
  4. Macbook Pro
  5. Apple Macbook Pro 15-tum
 Apple Macbook Pro 15-tum

Apple Macbook Pro 15-tum

1 / 2
2 / 2

Apple Macbook Pro 15-tum

Artikelnr: APPMBP15
Varumärke: Apple
(1 recensioner) Recensera
28 st. i lager
Styrka, lätthet och skönhet i perfekt samverkan. MacBook Pro tillverkas ur ett enda aluminumblock – ett ingenjörstekniskt genombrott som som har ersatt många små delar med en enda. Höljet kallas Unibody och så fort du håller i... läs mer
16 970,00725,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Styrka, lätthet och skönhet i perfekt samverkan.

MacBook Pro tillverkas ur ett enda aluminumblock – ett ingenjörstekniskt genombrott som som har ersatt många små delar med en enda. Höljet kallas Unibody och så fort du håller i MacBook Pro kommer du att märka skillnaden. Hela höljet är tunnare och lättare än andra bärbara datorer. Den ser polerad och elegant ut. Den känns stark och tålig – som gjord för ett liv i (och utanför) din portfölj eller ryggsäck.

En skärm full av ljusa idéer.

Allt Apples formgivare och ingenjörer gör, gör de av en anledning. De har valt LED-bakbelyst teknik till MacBook Pro eftersom det gör skärmen ljusstark och otroligt tunn. De har valt att utforma skärmen med glas från kant till kant, inte bara för att är snyggt, utan för att det ger stabilitet. Högst upp på skärmen har de gömt den inbyggda FaceTime HD-kameran. Du kan se hela familjen och dina vänner i härligt widescreenformat – medan själva kameran knappt syns alls.

Multi-Touch-styrplatta. Det känns helt rätt.

Multi-Touch-styrplattan har ingen knapp – den är knappen. Det betyder att du får mer plats för gester och mer plats att klicka – till vänster, till höger, i mitten eller var du vill. Apples formgivare och tekniker har lagt otaliga timmar på att fundera över sådant som känslighet (hur mycket tryck behövs för ett klick?), ljudåterkoppling (hur låter klicket?) och friktionen över den jämna glasytan (hur känns det?). Resultatet är en styrplatta som känns helt naturlig och självklar – för dig och för dina fingrar.

Lättåtkomliga anslutningar och kontakter.

Anslutningarna och kontakterna på MacBook Pro – MagSafe-kontakten, portarna för Gigabit Ethernet, Thunderbolt, USB, SDXC och ljud in/ut – är alla smart placerade på samma sida av datorn. Ordning och reda blad dina sladdar och det är bekvämt att ansluta och koppla från olika externa enheter.

Produkten lades till i vårt sortiment 16-09-2019
Dimensioner (BxHxD) 36,4 cm x 2,41 cm 24,9 cm
Skärmstorlek 15,4-tums (diagonalt) LED-bakbelyst
Upplösning 1440 x 900 pixlar
Anslutningar Thunderbolt, Wi-Fi-, Bluetooth 2.1 + EDR, Ethernet
Minnesutrymme 4 GB (två 2 GB SO-DIMM-moduler) 1333 MHz DDR3-minne
Processor 2,2 GHz eller 2,4 GHz Quad-Core Intel Core i7
Medföljande tillbehör 85 W MagSafe-strömadapter, tryckt dokumentation
Garantitid 12 månader
Johan Larsson
01-12-2018
Otroligt läcker design som slår det mesta. Ganska dyr men en bra investering om man sitter mycket framför datorn. Batteritiden håller ganska länge också, speciellt med tanke på hur kraftfull den här datorn är. Pekplattan är enormt bra i jämförelse med andra bärbara, speciellt i Lion är den användbar. Lite snålt med arbetsminne men det kan man lätt installera mer av på egen hand.
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Andra kunder köpte även

Vi rekommenderar även