Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Dator
  3. Mac
  4. Macbook Air
  5. Apple Macbook Air 13-tum
 Apple Macbook Air 13-tum

Apple Macbook Air 13-tum

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Apple Macbook Air 13-tum

Artikelnr: APPMBA13
Varumärke: Apple
(1 recensioner) Recensera
7 st. i lager
Styrka, lätthet och skönhet i perfekt samverkan. MacBook Pro tillverkas ur ett enda aluminumblock – ett ingenjörstekniskt genombrott som som har ersatt många små delar med en enda. Höljet kallas Unibody och så fort du håller i... läs mer
11 790,00504,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Styrka, lätthet och skönhet i perfekt samverkan.

MacBook Pro tillverkas ur ett enda aluminumblock – ett ingenjörstekniskt genombrott som som har ersatt många små delar med en enda. Höljet kallas Unibody och så fort du håller i MacBook Pro kommer du att märka skillnaden. Hela höljet är tunnare och lättare än andra bärbara datorer. Den ser polerad och elegant ut. Den känns stark och tålig – som gjord för ett liv i (och utanför) din portfölj eller ryggsäck.

En skärm full av ljusa idéer.

Allt Apples formgivare och ingenjörer gör, gör de av en anledning. De har valt LED-bakbelyst teknik till MacBook Pro eftersom det gör skärmen ljusstark och otroligt tunn. De har valt att utforma skärmen med glas från kant till kant, inte bara för att är snyggt, utan för att det ger stabilitet. Högst upp på skärmen har de gömt den inbyggda FaceTime HD-kameran. Du kan se hela familjen och dina vänner i härligt widescreenformat – medan själva kameran knappt syns alls.

Multi-Touch-styrplatta. Det känns helt rätt.

Multi-Touch-styrplattan har ingen knapp – den är knappen. Det betyder att du får mer plats för gester och mer plats att klicka – till vänster, till höger, i mitten eller var du vill. Apples formgivare och tekniker har lagt otaliga timmar på att fundera över sådant som känslighet (hur mycket tryck behövs för ett klick?), ljudåterkoppling (hur låter klicket?) och friktionen över den jämna glasytan (hur känns det?). Resultatet är en styrplatta som känns helt naturlig och självklar – för dig och för dina fingrar.

Lättåtkomliga anslutningar och kontakter.

Anslutningarna och kontakterna på MacBook Pro – MagSafe-kontakten, portarna för Gigabit Ethernet, Thunderbolt, USB, SDXC och ljud in/ut – är alla smart placerade på samma sida av datorn. Ordning och reda blad dina sladdar och det är bekvämt att ansluta och koppla från olika externa enheter.

Produkten lades till i vårt sortiment 29-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 32,5 cm x 2,41 cm x 22,7 cm
Skärmstorlek 13,3-tums (diagonalt) LED-bakbelyst
Upplösning 1280 x 800 pixlar
Anslutningar Thunderbolt, Wi-Fi-, Bluetooth 2.1 + EDR, Ethernet
Minnesutrymme 4 GB (två 2 GB SO-DIMM-moduler) 1333 MHz DDR3-minne
Processor 2,4 GHz Dual-Core Intel Core i5, 3 MB L3-cache
Medföljande tillbehör 60 W MagSafe-strömadapter, Tryckt dokumentation
Garantitid 12 månader
Johan Larsson
20-01-2019
Jag är riktigt nöjd med min! Tyst och snabb och kvalitetskänslan är mycket hög. Finns egentligen ingenting att klaga på för det här, relativt låga priset.
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även