Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Dator
  3. Mac
  4. Macbook Air
  5. Apple Macbook Air 11-tum
 Apple Macbook Air 11-tum

Apple Macbook Air 11-tum

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Apple Macbook Air 11-tum

Artikelnr: APPMBA11
Varumärke: Apple
(0 recensioner) Recensera
10 st. i lager
Tunn, lätt och tålig tack vare flash lagring. Trots att MacBook Air är tunnare än två centimeter sätter den ribban högt genom att göra flashlagring till standard. Eftersom flashkretsar är så utrymmessnåla kunde vi göra MacBook... läs mer
9 390,00401,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Tunn, lätt och tålig tack vare flash lagring.

Trots att MacBook Air är tunnare än två centimeter sätter den ribban högt genom att göra flashlagring till standard. Eftersom flashkretsar är så utrymmessnåla kunde vi göra MacBook Air otroligt tunn och lätt. Dessutom saknar flashlagringen rörliga delar, så den är tillförlitlig, tålig och tyst. Eftersom vi har placerat flashkretsarna direkt på logikkortet tar de mycket mindre plats – cirka 90 procent mindre, faktiskt. Det skapare utrymme för annat viktigt, som ett större batteri. Resultatet är en bärbar dator som är på gränsen till viktlös och drivs i timtal på en enda laddning. Fulländad bärbarhet, helt enkelt.

Multi-Touch när det är som bäst på den bärbar.

Multi-Touch-tekniken används numera i nästan alla Apple-produkter. Det är ett oslagbart enkelt och personligt sätt att interagera med dina enheter, och det bästa sättet att uppleva Multi-Touch på en bärbar dator är med en styrplatta. Precis så fungerar det på MacBook Air. Styrplattans rymliga glasyta saknar knapp eftersom hela styrplattan fungerar som knapp. Med de nya Multi-Touch-gesterna i OS X Lion kan du använda MacBook Air på sätt som känns mer intuitiva och realistiska än någonsin förut.

Ett fullkomligt lysande tangentbord.

Vem som helst kan tillverka en bärbar dator som är tunn och lätt – det kluriga är att göra det utan att skära ner på funktionaliteten. MacBook Air har ett fullstort tangentbord och inte ett ihoptryckt som på så många andra datorer. Det är lika bekvämt att skriva på tangentbordet på MacBook Air som på ett vanligt tangentbord. Dessutom är det bakbelyst, så att du kan skriva utan svårigheter även i svagt ljus. En inbyggd sensor upptäcker ändringar i omgivningsljuset och anpassar automatiskt både skärmens ljusstyrka och tangentbordsbelysningen, vilket innebär perfekt ljus i alla miljöer.

Ett batteri som varar hela dagen - och månaden.

Om du tittade in under höljet på MacBook Air skulle du se vilket makalöst stort utrymme vi har skapat för batteriet. Det har vi kunnat göra tack vare mindre komponenter, som flashlagring. När målet är att skapa den perfekta vardagsdatorn känns det naturligt att prioritera batteriet. 11-tums MacBook Air ger dig upp till 5 timmars drifttid och 13-tumsmodellen upp till 7 timmar. När du försätter MacBook Air i viloläge under mer än en timme övergår den till vad vi kallar standby-läge.* Det innebär att du kan lämna MacBook Air under en dag eller en vecka – faktiskt ända upp till en hel månad – och väcka den på ett ögonblick. Med MacBook Air har du tiden på din sida.

Produkten lades till i vårt sortiment 29-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 30 cm x 0,3-1,7 cm x 19,2 cm
Skärmstorlek 11,6-tums (diagonalt) högupplöst LED
Upplösning 1366 x 768 pixlar
Anslutningar 802.11n, Bluetooth 4.0, USB 2.0, Thunderbolt
Minnesutrymme 2 GB 1333 MHz DDR3-minne
Processor 1,6 GHz Dual-Core Intel Core i5 med 3 MB delad L3-cache
Medföljande tillbehör 45 W MagSafe-strömadapter, tryckt dokumentation
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även