Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Tv & Ljud
  3. Förstärkare
  4. Surroundförstärkare
  5. Sony STR-DN1000
 Sony STR-DN1000

Sony STR-DN1000

1 / 1

Sony STR-DN1000

Artikelnr: L4214FAE9P
Varumärke: Sony
(0 recensioner) Recensera
17 st. i lager
Perfekt ljudkonfiguration med en knapptryckning. Få en proffsig ljudkonfiguration på två minuter med DCAC-teknik. Med den upptäcker du ojämnt eller felaktigt placerade högtalare i ett rum och justerar sedan volym, fördröjning och... läs mer
5 990,00256,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Perfekt ljudkonfiguration med en knapptryckning.

Få en proffsig ljudkonfiguration på två minuter med DCAC-teknik. Med den upptäcker du ojämnt eller felaktigt placerade högtalare i ett rum och justerar sedan volym, fördröjning och frekvens för varje högtalare var för sig så att du får bästa möjliga surroundljuduppspelning. Enkelt!

Lättanvänd, enhetlig kontroll.

Tack vare BRAVIA Sync kan du luta dig tillbaka och styra mottagaren via fjärrkontrollen. Vår unika teknik gör det busenkelt att ansluta en mottagare till en tv eller ett hemmabiosystem från Sony – sedan är det bara att luta sig tillbaka och titta på en film genom att trycka på spela upp på BRAVIA-tv:ns fjärrkontroll.

Anslut alla dina HD-enheter.

Med flera HDMI®-utgångar kan du spela upp HD-innehåll från de senaste kompatibla enheterna – t.ex. från en Blu-ray Disc™-spelare, PlayStation®3 eller BRAVIA-hemmabio. Tack vare en mängd HDMI®-anslutningar för alla möjliga kombinationer av ljud- och bildenheter behöver du aldrig mer koppla ur någon av dina enheter igen.

Suverän ljudkvalitet.

Med Digital Cinema Sound (DCS) kan du ta del av en fullständig bioupplevelse i ditt eget vardagsrum. Med Sony-tekniken DCS kan mottagaren forma ljudet som spelas upp så att det motsvarar ljudet på Hollywood-biograferna. Spela upp filmerna med det ljud de var tänkta att ha!

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 430 × 158 × 325 mm
Upplösning 24 bit / 192 kHz
Anslutningar 7 HDMI, 2 component, 5 composit, 7 RCA (L&R), 2 optiska, 2 coaxi
Processor AKM Semiconductor 24-bit/192-kHz
Medföljande tillbehör 2 RCA-kablar
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även