Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Tv & Ljud
  3. Högtalare
  4. Multiroom-högtalare
  5. Philips DS9000
 Philips DS9000

Philips DS9000

1 / 1

Philips DS9000

Artikelnr: HXBFFNR14N
Varumärke: Philips
(0 recensioner) Recensera
2 st. i lager
Autentiskt ljud med kvalitetselement för ljudentusiaster. Philips Fidelio dockningshögtalare innehåller diskanthögtalare med ringelement – en omvandlare av hög kvalitet som används för Hi-Fi-högtalare – och som blandar ultimat... läs mer
5 390,00230,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Autentiskt ljud med kvalitetselement för ljudentusiaster.

Philips Fidelio dockningshögtalare innehåller diskanthögtalare med ringelement – en omvandlare av hög kvalitet som används för Hi-Fi-högtalare – och som blandar ultimat återgivning av höga frekvenser med förbluffande exakthet och detaljer. Distorsionen minimeras, vilket medför att de finaste musiknyanserna kan framställas med hög kvalitet.

PureDigital – oöverträffad ljudkvalitet.

Den avancerade ljudbearbetningstekniken PureDigital erbjuder markant överlägsna ljudprestanda jämfört med den traditionella analoga ljudbearbetningstekniken som finns i dockade spelare som använder analog ljudutgång från en iPhone/ iPod. Genom att samla ihop iPhone-/ iPod-enheternas digitala ljudutgångar och använda en digital bearbetning för varje steg i kretsen kan ett mycket högre signal/brusförhållande produceras. Resultatet är en oöverträffad ljudkvalitet i perfekt balans.

Exakt justerade baskanaler för djup, tajt basåtergivning.

Den generösa akustiska 3L-volymen som tilldelas varje woofer är perfekt justerade med exakt inställda bakåtriktade baskanaler, vilket ger imponerande och tajta basprestanda för så kompakta högtalare. Resultatet – exceptionellt naturtroget ljud och en uppslukande lyssnarupplevelse.

SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud.

Den omsorgsfullt utformade böjda baksidan ger en mycket effektiv akustisk struktur för ljudåtergivning. De rena kurvlinjerna gör högtalarkabinettet fastare, vilket avsevärt minskar resonansen inuti högtalaren. Det resulterar i ett exaktare och naturligare ljud. Du får njuta av ett förstklassigt kristallklart ljud i förbluffande snygga högtalare.

Produkten lades till i vårt sortiment 23-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 21,4 cm x 56,2 cm x 21,6 cm
Anslutningar iPhone-dock, USB, 3,5mm Stereo
Medföljande tillbehör Kablar, iOS-app
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga