Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Tv & Ljud
  3. TV
  4. 4K Ultra-HD
  5. Philips 46PFL8606T
 Philips 46PFL8606T

Philips 46PFL8606T

1 / 1

Philips 46PFL8606T

Artikelnr: I5P7MR59HZ
Varumärke: Philips
(0 recensioner) Recensera
17 st. i lager
LED-TVn kombinerar LED-teknik med Ambilight-fördjupning och 3D Max, vilket skapar en uppslukande 3D-filmupplevelse i ditt vardagsrum. Ambilight Spectra 2. Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den... läs mer
14 970,00639,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

LED-TVn kombinerar LED-teknik med Ambilight-fördjupning och 3D Max, vilket skapar en uppslukande 3D-filmupplevelse i ditt vardagsrum.

Ambilight Spectra 2.

Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och styrkan på ljuset så att det matchar bilden, vilket skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med den nya vägganpassningsfunktionen passar alltid färgen på ljuset med bilden, oavsett vilken färg väggen har.

Pixel Precise HD

Pixel Precise HD bygger på den prisbelönta Pixel Plus-tekniken. Med den tas bildkvaliteten till en helt ny nivå, med 4 biljoner färger. Tack vare Super Resolution får du den bästa bildkvaliteten någonsin med Pixel Precise HD, oavsett om du ser på film över internet eller högkvalitativa Blu-ray-filmer.

800 Hz PMR (Perfect Motion Rate).

PMR skapar otrolig rörelseskärpa för tydliga och levande bilder i snabba actionfilmer. Philips nya PMR-standard visar en kombinerad synlig effekt för de snabbaste panel-uppdateringsintervallen, HD Natural Motion och unik bearbetningsformel för oöverträffad rörelseskärpa.

Lysdiodteknik för bildbelysning är den mest avancerade vi har idag. I den här TV:n kombineras en snygg, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och segmentets lägsta strömförbrukning.

Perfect Natural Motion - Ultrajämna rörelser i Full HD-filmer. Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

Smart-TV - Hyr filmer direkt hemma på TV:n från videobutiker online, titta på repriser på dina favoritkanaler på TV:n och upplev ett rikt utbud av online-applikationer med Net-TV.

PVR via USB - Anslutningen som tillåter timeshift inspelning av TV-program etc. med en extern hårddisk.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 1 090 × 716 × 244 mm
Skärmstorlek 46 tum LED (lysdiod)
Upplösning 1920x1080 pxilar
Anslutningar 3,5mm-ingång, RCA, Digital koaxial, HDMI 1.4
Medföljande tillbehör Stativ, fjärrkontroll, batterier
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även