Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Foto
  3. Kamera
  4. Systemkamera
  5. Canon EOS 60D
 Canon EOS 60D

Canon EOS 60D

1 / 1

Canon EOS 60D

Artikelnr: 64F8RCPJBT
Varumärke: Canon
(0 recensioner) Recensera
13 st. i lager
EOS 60Ds 18 MP CMOS-sensor är enastående vid svagt ljus och ger bilder med otroligt lite brus. Perfekt för alla som vill skapa stora utskrifter i affischstorlek – eller beskära bilder utan att förlora några av de detaljer som... läs mer
10 000,00427,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

EOS 60Ds 18 MP CMOS-sensor är enastående vid svagt ljus och ger bilder med otroligt lite brus.

Perfekt för alla som vill skapa stora utskrifter i affischstorlek – eller beskära bilder utan att förlora några av de detaljer som behövs för utskriften.

Avancerade kreativa funktioner.

Använd din fantasi och förbättra dina stillbilder med ett urval kreativa filter, t.ex. leksakskamera eller mjuk fokusering. De här filtren kan tillämpas på RAW- och JPEG-bilder och ger dig kreativ kontroll när bilden har tagits. Med Basic+ kan du tillämpa en kreativ stämning när du fotograferar i baslägen, du får kreativ kontroll även om du inte kan allt om fotografering

Vinklingsbar 7,7 cm (3,0 tum) 3:2 Clear View LCD.

Utför detaljerade kontroller av bilder och video, ta unika eller besvärliga vinklar med en 7,7 cm (3,0 tum) 3:2 Clear View LCD-skärm som har ultrahöga 1 040 000 punkter för ökad klarhet. Växla till direktvisningsläge och använd visuell feedback i realtid för att fånga den bästa vinkeln.

Filminspelning i Full HD.

EOS 60D kombinerar enastående stillbildsfotografering med möjlighet att spela in video i Full HD (1080p). Med den helmanuella kontrollen i EOS 60D och valbar bildhastighet får du utlopp för din kreativitet. Du kan också spela in filmer i hög hastighet, 50/60 b/s med 720P, när det är mycket som händer samtidigt. Spela upp film och bilder i High Definition på en HDTV via HDMI-anslutning. I HDMI-aktiverade TV-apparater kan du styra uppspelningen med fjärrkontrollen.

Canons DIGIC 4-processor arbetar tillsammans med CMOS-sensorn för att ge 14-bitars bildbehandling, för mjuka övergångar och naturliga färger. DIGIC 4 har också en avancerad brusreducering när du fotograferar vid högre ISO-tal samt sekundsnabb starttid och nästan ögonblicklig bildvisning efter fotograferingen.

Högt ISO vid svagt ljus.

När belysningen är svag har EOS 60D ett ISO-omfång på upp till 6 400, som kan utökas till 12 800, för miljöer där blixt inte är önskvärt. En 63-zoners Dual Layer-mätsensor analyserar information om fokus, färg och luminans och ger en korrekt och konsekvent mätning. Nås via en speciell knapp så att du lätt kommer åt vanliga funktioner. Du är alltid klar att fotografera – när det händer.

Skapa ett fotograferingssystem som är lika unikt som du själv EOS 60D är kompatibel med Canons hela sortiment av EF- och EF-S-objektiv och blixtserien Speedlite EX.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 144,5 x 105,8 x 78,6 mm
Skärmstorlek 3 tum (Vinklingsbar)
Upplösning 18 Megapixel
Anslutningar Micro USB 2.0
Minnesutrymme CF-kort upp till 64 GB
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual
Garantitid 2 år
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även