Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Foto
  3. Kamera
  4. Systemkamera
  5. Canon EOS 1D X
 Canon EOS 1D X

Canon EOS 1D X

1 / 1

Canon EOS 1D X

Artikelnr: TS6WCZ5P46
Varumärke: Canon
(0 recensioner) Recensera
2 st. i lager
Den digitala systemkameran för filmmakare. EOS-1D X passar perfekt för alla yrkesfotografer som vill utforska EOS-systemets stora urval av objektiv och tillbehör, oavsett om det gäller stillbilder eller videosekvenser i HD. Filmer kan... läs mer
63 000,002 689,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Den digitala systemkameran för filmmakare.

EOS-1D X passar perfekt för alla yrkesfotografer som vill utforska EOS-systemets stora urval av objektiv och tillbehör, oavsett om det gäller stillbilder eller videosekvenser i HD. Filmer kan spelas in i Full HD (1920x1080p) via fullformatssensorn, med fullständig manuell kontroll över exponering, fokus och och bildfrekvens***. Ljudnivåer kan dessutom visas och justeras på LCD-skärmen, för att ge total kontroll över alla tagningens delar.

Extremt kraftfull.

”Dual DIGIC 5+”processorerna reducerar moarémönster och videosekvenser har nu längre inspelningsalternativ, som automatiskt skapar en ny fil när gränsen 4 GB uppnåtts. En ny intra frame video-codec upprätthåller högsta möjliga videokvalitet och begränsar komprimeringen av bilddata, så att användare kan bibehålla den större informationsmängden för efterbearbetning.

Framtagen för proffsen.

EOS-1D X bygger vidare på EOS-1-seriens klassiska design, med större knappar som förenklar styrningen av inställningarna – även under extrema förhållanden med handskarna på. Två multirattar och en tryckkänslig kontrollratt, som används i videoinspelningsläge, gör det lättare att ändra inställningarna. Och en uppsättning anpassningsbara funktionsknappar innebär att användare kan ställa in kameran efter egna behov och få genvägar till de funktioner och förinställningar de använder mest.

100 % täckning i sökaren gör det enkelt att komponera varje scen och en intelligent funktion lägger direkt in hjälplinjer när det behövs. Den stora Clear View II LCD skärmen på 8,11 cm (3,2”) har 1 040K punkters upplösning och antireflexbehandlingen förhindrar ljusreflexer eller bländande sken vid visning i starkt ljus. Härdat glas skyddar mot repor och oöm hantering på fältet.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 158 × 163,6 × 82,7 mm
Skärmstorlek 3,2 tum
Upplösning 18,1 Mp
Anslutningar Micro USB
Minnesutrymme CF-kort upp till 64 GB
Processor EOS-1D X
Medföljande tillbehör Fodral, batteri, laddare, manual
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även