Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Dator
  3. Mac
  4. Mac Pro
  5. Apple Mac Pro 6-Core 2,8 GHz Quad-Core Intel Xeon
 Apple Mac Pro 6-Core 2,8 GHz Quad-Core Intel Xeon

Apple Mac Pro 6-Core 2,8 GHz Quad-Core Intel Xeon

1 / 2
2 / 2

Apple Mac Pro 6-Core 2,8 GHz Quad-Core Intel Xeon

Artikelnr: APPMACPRO
Varumärke: Apple
(0 recensioner) Recensera
16 st. i lager
Insidan på Mac Pro är välstrukturerad och lättåtkomlig. Du behöver inte tampas med komponenter som sitter huller om buller. Du behöver inte lägga datorn på sidan eller kämpa för att komma åt de delar som ska bytas. Lossa bara... läs mer
22 000,00939,00/mån (24 mån)
Normalpris 27 500,00 -20%
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Insidan på Mac Pro är välstrukturerad och lättåtkomlig. Du behöver inte tampas med komponenter som sitter huller om buller.

Du behöver inte lägga datorn på sidan eller kämpa för att komma åt de delar som ska bytas. Lossa bara sidopanelen, så har du direkt tillgång till allting. Dra ut processorbrickan om du vill lägga till minne. Dra ut hårddiskfacken om du vill lägga till mer lagringsutrymme. Genom att dra ut en enkel list kan du byta upp till fyra utbyggnadskort på samma gång. Det finns dessutom plats att ansluta alla dina externa enheter med massor av I/O-portar på både fram- och baksidan.

PCI-uppgradering utan verktyg.

När det är dags att uppgradera drar du bara ut fästlisten och får direkt tillgång de fyra utbyggnadskortplatserna. PCI-hållaren med tumskruv gör att du kan byta kort utan några verktyg. Eftersom alla fyra kortplatserna har stöd för PCI Express 2.0 kan du komma upp i mycket höga prestanda. Eftersom grafikkort-platsen i Mac Pro är av dubbel bredd riskerar du inte heller att grafikkortet hamnar i vägen för en angränsande kortplats.

Inskjutbart lagringsutrymme.

Mac Pro har fyra 3,5-tums hårddiskfack som tillsammans rymmer enorma mängder lagringsutrymme – upp till hela 8 TB.* Vill du ha snabbare dataåtkomst kan du också konfigurera din Mac Pro med upp till fyra SSD-hårddiskar. Facken är direktanslutna och kabelfria, så det är enkelt att lägga till och ta bort hårddiskar. Du placerar bara hårddisken i en hållare och skjuter in hållaren i datorn. Det finns inga kontakter eller kablar som kan strula. Lås fast hårddiskarna med spärren på sidoluckan – sedan är du klar.

Mer minne på ett kick.

Installera mer minne i din Mac Pro på ett ögonblick. Det är otroligt enkelt – du skjuter bara ut processorbrickan och sätter i det nya minnet så att det snäpper på plats. Du behöver inte gräva runt i datorn och brottas med kabelhärvor. Mac Pro med en processor har fyra fack som rymmer upp till 16 GB DDR3 ECC SDRAM-minne och Mac Pro med två processorer har åtta fack som rymmer upp till 32 GB.

Produkten lades till i vårt sortiment 28-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 20,6 cm x 51,1 cm x 47,5 cm
Anslutningar FireWire 800, USB 2.0, Toslink-ljudportar, WiFi, DisplayPort
Minnesutrymme 3 GB (tre 1 GB) minne
Processor 2,8 GHz Quad-Core Intel Xeon
Medföljande tillbehör Strömsladd, Apple-tangentbord, Magic Mouse
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även