Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Dator
  3. Mac
  4. iMac
  5. Apple Mac Mini
 Apple Mac Mini

Apple Mac Mini

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Apple Mac Mini

Artikelnr: APPV13SV68
Varumärke: Apple
(0 recensioner) Recensera
17 st. i lager
Nya Mac mini utnyttjar varenda kvadratcentimeter till max med ett slimmat hölje i aluminium. Mac mini har ett 3,6 cm högt Unibody-hölje utan skarvar, tillverkat av ett enda aluminiumblock. Höljet tillverkas med hjälp av CNC-maskiner... läs mer
7 695,00329,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Nya Mac mini utnyttjar varenda kvadratcentimeter till max med ett slimmat hölje i aluminium.

Mac mini har ett 3,6 cm högt Unibody-hölje utan skarvar, tillverkat av ett enda aluminiumblock. Höljet tillverkas med hjälp av CNC-maskiner (Computer Numerical Control) – samma slags maskiner som används i rymdindustrin för att tillverka några av de allra viktigaste delarna av rymdskepp. Det innebär att varenda del i Mac mini-höljet är perfekt utformad. För att inte tala om den snygga aluminiumfinishen som kan förgylla vilket skrivbord som helst.

Ingen detalj är för mini.

Nätaggregatet är inbyggt i Mac mini, så du kan ta farväl av klumpiga nätadaptrar och onödigt många sladdar. Med luckan på undersidan är det hur lätt som helst att uppgradera minnet. När du öppnar Mac mini ser du direkt hur välordnad den är inuti, och vilken omsorg som lagts ned även på de minsta detaljerna. Luftintaget till ventilationen är ett bra exempel. Det är praktiskt taget osynligt. Du hör knappt när fläkten är igång. Mac mini är full av storslagna idéer.

Många portar. Många möjligheter.

Med den inbyggda Thunderbolt-tekniken kan du seriekoppla upp till sex externa Thunderbolt-enheter, till exempel nya Apple Thunderbolt Display, till en enda port. Den fungerar också med externa enheter som har Mini DisplayPort, till exempel Apple LED Cinema Display. Via HDMI-porten kan du ansluta din Mac mini till en HD-TV med en enda kabel. Det finns också en inbyggd SDXC-kortplats för snabb överföring av bilder och filmer från dina digitalkameror.

Precis vad du behöver. Varken mer eller mindre.

Mac mini har ingen optisk skivenhet. Den behövs helt enkelt inte längre. Det är enklare än någonsin att hämta musik och film från iTunes Store. Du kan hämta program från Mac App Store med ett klick. Så vad gjorde vi med utrymmet som blev över? Vi satte in kraftfullare processorer, avancerad grafik och Thunderbolt-teknik. Genom att ta bort den optiska enheten kunde vi också göra en annan sak med Mac mini: sänka priset. Om du fortfarande vill kunna bränna skivor kan du till exempel skaffa den externa MacBook Air SuperDrive, som ansluts till Mac mini via USB.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 19,7 x 3,6 x 19,7 cm
Anslutningar Thunderbolt, FireWire 800, Fyra USB 2.0, HDMI, SDXC, Ethernet
Minnesutrymme 4 GB
Processor 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5
Medföljande tillbehör Tryckt dokumentation, Nätsladd
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även