Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. iPhone
  5. Apple iPhone 4 Svart
 Apple iPhone 4 Svart

Apple iPhone 4 Svart

1 / 1

Apple iPhone 4 Svart

Artikelnr: APP4GA1PUU
Varumärke: Apple
(0 recensioner) Recensera
7 st. i lager
Kristallklart ur alla synvinklar. Retina-skärmen i iPhone 4 använder en teknik som kallas IPS (in-plane switching) - samma teknik som används i Apple LED Cinema Display och iPad - för att ge en bredare betraktningsvinkel än på... läs mer
6 750,00289,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Kristallklart ur alla synvinklar.

Retina-skärmen i iPhone 4 använder en teknik som kallas IPS (in-plane switching) - samma teknik som används i Apple LED Cinema Display och iPad - för att ge en bredare betraktningsvinkel än på vanliga LCD-skärmar. Det innebär att du kan hålla iPhone 4 nästan hur du vill och ändå få en kristallklar bild. Det är perfekt när du delar bilder med en vän eller flyttar runt iPhone medan du spelar ett bil- eller flygspel. Dessutom har Retina-skärmen ett fyra gånger högre kontrastförhållande jämfört med tidigare modeller. Det betyder att vitt är ljusare, svart är mörkare och att allt ser bättre ut.

5 megapixelkamera med HD-Video.

Ta vackra och detaljerade bilder med den nya kameran med 5 megapixel och inbyggd LED-blixt. Tack vare den avancerade sensorn för omgivningsljus på baksidan blir bilderna fantastiska även i dåligt ljus. Med kameran på framsidan är det enkelt att ta självporträtt. Filma egna videor i HD-format. Med en avancerad belysningssensor på baksidan och inbyggd LED-belysning kan du spela in med imponerande videokvalitet även i dåligt ljus. Sedan kan du redigera och skapa ett eget litet mästerverk direkt på iPhone 4 med det nya iMovie-programmet som innehåller Apple-designade teman, titlar och övergångar. Finns nu i App Store.

Bläddra, köp och ge bort program.

Med varje program du hämtar från App Store kan du göra ännu mer på din iPhone. Med hundratusentals program att välja bland betyder det ganska mycket mer. I App Store hittar du program i många olika kategorier: spel, livsstil, sociala nätverk, utbildning och många andra. En del program är till och med gratis. I App Store är det dessutom enkelt att bara titta runt. Du kan se vad som är nytt med hjälp av I blickfånget, kolla in topplistor eller titta på skärmavbilder. Med sökfunktionen hittar du snabbt program. Du kan hämta dem var du än är och börja använda dem direkt.* Du kan till och med köpa program och ge bort dem till släkt och vänner.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 115.2 x 58.6 x 9.3 mm
Skärmstorlek 3,5-tumsMulti-Touch-skärm
Upplösning 640 x 960 pixlar
Anslutningar IEEE 802.11n, Dock-connector, BT 2.1
Minnesutrymme 16-32 GB
Processor Apple A4
Medföljande tillbehör Apple Earphones, Dockkontakt-till-USB-kabel
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även