Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Foto
  3. Kamera
  4. Systemkamera
  5. Samsung NX10
 Samsung NX10

Samsung NX10

1 / 1

Samsung NX10

Artikelnr: 69HU6GP2JX
Varumärke: Samsung
(0 recensioner) Recensera
6 st. i lager
Digitalkameran med perfekta inställningar direkt - Lens Priority Mode. Digitalkameran har Lens Priority Mode som är frukten av Samsungs arbete med de intelligenta i-Function-objektiven för NX-serien. I korthet betyder det att kameran... läs mer
3 890,00166,00/mån (24 mån)
Normalpris 3 980,00 -2%
Fraktkostnad 29,00
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Digitalkameran med perfekta inställningar direkt - Lens Priority Mode.

Digitalkameran har Lens Priority Mode som är frukten av Samsungs arbete med de intelligenta i-Function-objektiven för NX-serien. I korthet betyder det att kameran känner av vilket objektiv som används och därefter optimerar inställningarna för just det objektivet. Byter du objektiv så känner kameran av och anpassar därfter. Det gör att du aldrig mer behöver oroa dig för vilka inställningar som gäller för olika objektiv och det gör att du helt kan fokusera på dina bilder. Det enda du behöver göra är att trycka på i-Functionknappen och vrida på fokusringen, sen sköter kameran resten. Enklare än så blir det inte.

Kameran med 3 tums AMOLED-skärm.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), är den senaste och bästa displaytypen. Den är tunnare, lättare och har en överlägsen färgåtergivning, skärpa och responstid jämfört med tidigare LCD-skärmar. AMOLED-skärmar är extremt ljusstarka vilket gör att du alltid har korrekt bildinformation, även vid starkt solljus. Förutom att vara 3000 gånger snabbare än en vanlig LCD-skärm så ger AMOLED-skärmen dig en bättre betraktningsvinkel, vilket är bra då du ska fotografera något som rör sig snabbt, eller vill ta dina bilder ur konstiga vinklar. Skärmens höga dynamiska kontrast ger dig en korrekt bildinformation med både klarare färger och fantastisk skärpa, vilket hjälper dig att ta dina bästa bilder.

Högupplöst videoinspelning.

NX11 spelar in högupplöst video i 720p med H.264-komprimering. Det ger dig professionell videokvalitet och tillsammans med den fullstora sensorn, (APS-C) ger det dig inte bara kristallklar video utan även avancerade kameramöjligheter. Ge din skaparkraft full frihet med NX11

Kamera med supersnabb autofokus.

En systemkamera är ett väldigt kreativt redskap och med rätt redskap finns det inga gränser för din kreativitet. Tack vare innovativ design, förbättrad ergonomi och det faktum att NX11 saknar både spegel och pentaprisma, vilket gör den smidig nog att kunna bäras med precis överallt. Kommer du att kunna ta fler och bättre bilder än någonsin tidigare. Dessutom ger NX11:s snabba och exakta autofokus dig möjligheten att snabbt fånga de där flyktiga ögonblicksbilderna innan de hinner försvinna.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 118,5 mm x 61,5 mm x 11,96 mm
Skärmstorlek 2,7 tum LCD/OLED
Upplösning 16,2 Megapixel
Anslutningar Micro USB 2.0, WiFi
Minnesutrymme SD-kort upp till 32 GB
Medföljande tillbehör Batteri, reseladdare, stereoheadset, datakabel
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även