Kundvagn
0 artiklar
  1. Hem
  2. Mobil
  3. Telefon
  4. Android
  5. HTC Sensation XE
 HTC Sensation XE

HTC Sensation XE

1 / 1

HTC Sensation XE

Artikelnr: FV1T28VT1J
Varumärke: HTC
(0 recensioner) Recensera
9 st. i lager
HTC Sensation XE med Beats Audio levereras i en kartong som dessutom innehåller specialdesignade Beats headsets, utvecklade för helt fantastiskt ljud. Den skräddarsydda programvaran och användargränssnittet ger en oöverträffad mobil... läs mer
5 290,00226,00/mån (24 mån)
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

HTC Sensation XE med Beats Audio levereras i en kartong som dessutom innehåller specialdesignade Beats headsets, utvecklade för helt fantastiskt ljud. Den skräddarsydda programvaran och användargränssnittet ger en oöverträffad mobil ljudupplevelse som du definitivt kommer att uppskatta. Det här är en smartphone med unibody-hölje av aluminium och en design med röda detaljer som ger högklassig känsla och elegant utseende inifrån och ut.

Kameran tar bilden direkt när du trycker på knappen
Har du varit med om att trycka på utlösarknappen och sedan otåligt vänta på att mobilkameran ska ta bilden? Kameran i HTC Sensation tar bilden i samma ögonblick du trycker på knappen. Nu hinner du fånga alla perfekta motiv innan de försvinner.

Oslagbar internetupplevelse
Det är lättare att surfa på nätet när man kan ha flera hemsidor öppna samtidigt. Du kan snabbt slå upp saker på Wikipedia eller YouTube. Och den senaste versionen av Flash spelar upp alla videofilmer utan problem.

Aktivt skärmlås
Vi har förvandlat skärmlåset till en genväg för allt spännande i din smartphone. Du kan visa aktiekurserna, statusen för dina vänner och mycket annat.

Rikare upplevelser
HTC Sensation har den senaste versionen av HTC Sense och ger dig unika väderrapporter med 3D-effekter – se åskmolnen torna upp sig och solstrålarna bryta igenom, och när det regnar får du nästan lust att torka bort regndropparna från skärmen!

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013
Dimensioner (BxHxD) 126.1 x 65.4 x 11.3 mm
Skärmstorlek Super AMOLED 4,3 tum
Upplösning 540 x 960 pixlar
Anslutningar WLAN, Bluetooth, microUSB
Minnesutrymme 16 GB
Processor 1,2 GHz Quadband Dual Core
Medföljande tillbehör Batteri, laddare, manual
Garantitid 12 månader
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderar även