Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 5 000:-
Välj avdelning
Garmin eTrex 20

Garmin eTrex 20

Artikelnummmer: 3TVXIGK16X
4 st. i lager
(1) Skriv en recension
795:-1 590:-
Fraktkostnad från 29:-

Enkelt och användarvänligt menysystem.

Liksom andra Garmin.modeller är GPSMAP® 62 baserat på ett menyformat med få knappar och knapptryckningar. Med en Garmin går du inte vilse ? inte ens i menyerna.

Världens mest sålda handburna GPS.

GPSMAP® 62 och dess systermodeller är värdens populäraste handhållna GPS, som används överallt under de mest extrema förhållandena ? detta på grund av sin fantastiskt höga pålitlighet, användarvänlighet och långa batteritid. For professionella användare som militära elitsoldater, räddningsarbetare och extremsports-utövare är en handburen GPS ofta lika med en GPSMAP® 62.

Hitta det du söker.

GPSMAP® 62 är integrerad med geocaching.com med möjlighet att ladda ner geocachpunkter med detaljer och ledtrådar direkt till din enhet. Ladda ner GPX-filen till din GPS och ge dig ut på skattjakt. Visa bilderna från din tur med bildvisaren. GPSMAP® 62 är det perfekta sällskapet vid alla typer av utomhusäventyr.

Snabb lokalisering.

Den högkänsliga GPS-mottagaren med HotFix? lokaliserar satelliterna snabbt och bibehåller mottagningen i såväl tät skog som djupa dalgångar. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med att GPSMAP® 62 alltid är redo att visa vägen.

Produkten lades till i vårt sortiment 24-11-2013.
Dimensioner (BxHxD) 54 × 103 × 33 mm
Skärmstorlek 2,2 tum
Upplösning 176 x 220 pixlar
Anslutningar USB 2.0
Minnesutrymme 1 700 MB
Processor EGNOS 800 Mhz
Medföljande tillbehör Väska, laddare, CD
Garantitid 12 månader
Harald
27-02-2013
Jag har använt den här i två år och måste säga att jag är mycket nöjd. Den är alltid med på diverse skoterfärder men den följer även med på andra äventyr.
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Vi rekommenderade även